Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο!

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο!

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε θετικός στο τεστ covid-19. Δύσκολα στον τελικό Κυπέλλου με ΑΕΚ...

Μετά το κρούσμα κορονοϊού στην μπασκετική ΑΕΚ, έγινε γνωστό πως υπάρχει θετικό τεστ και στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό!

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό πως ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε θετικός στο τεστ Covid-19!

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις!

ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, θυμίζουμε πως δεν είχε δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Κι αυτό γιατί είχε προκύψει ένα πρόβλημα με τις πτήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι την Τρίτη στου Ρέντη.

Ετσι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την ομάδα και μετά το τεστ, όταν και γνωστοποιήθηκε ότι είναι θετικό, ο Πορτογάλος απομονώθηκε.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με την συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ! Ακόμα και αν προλάβει να βγει από την καραντίνα σε μία εβδομάδα από τώρα, ο Πορτογάλος δεν θα έχει προλάβει καν να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Οπότε η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά δύσκολη έως απίθανη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα