Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βιγιαφάνιες, μάχη στο διπλό!

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βιγιαφάνιες, μάχη στο διπλό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Βιγιαφάνιες, μάχη στο διπλό!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του. Παρθενικό διπλό στο Κορωπί με γκολάρα Εμμανουηλίδη και νέα... όργια από τον Σαβιέρ.

Το ατομικό πρόγραμμα αποτελεί παρελθόν για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας καλύψει το χαμένο έδαφος. Στο αποψινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, ο Πογιάτος έδωσε εντολή για το πρώτο διπλό της χρονιάς. 9 vs 9 στο μισό γήπεδο.

Από τα τέρματα που σημειώθηκαν ξεχώρισε εκείνο του Δημήτρη Εμμανουηλίδη που μετά από σέντρα κατέβασε την μπάλα και εκτέλεσε άψογα στην απέναντι γωνία. Από κει και πέρα, ο Σαβιέρ συνέχισε στα υψηλά στάνταρ απόδοσης από το πρωί, όντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Νικητές αναδείχθηκαν οι «άσπροι» με Κουρμπέλη, Καμπετσή, Περέα, Εμμανουηλίδη, Βέλεθ, Μαυρομμάτη, Ζαγαρίτη, Τζαβίδα ενώ από ένα οκτάλεπτο έπαιξαν στο τέρμα οι Διούδης, Ξενόπουλος. Πριν από το διπλό οι Πράσινοι έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, ενώ οι Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα