Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Χασάν

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Χασάν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Χασάν

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επίτευξη της παραμονής του στον Ολυμπιακό, μπαίνοντας έτσι σε μία τρίτη θητεία του στην ομάδα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μαρτίνς - όπως έχουμε τονίσει ξανά - ήθελε πολύ να μείνει ο Αχμέντ Χασάν και τα δεδομένα ήταν από χθες Τρίτη υπέρ αυτής της εξέλιξης, όπως είχατε διαβάσει σχετικά. Σε αυτήν την φάση ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα κοντά στο να πετύχει την πλήρη συμφωνία και να διατηρήσει τον διεθνή Αιγύπτιο στράικερ στο έμψυχο δυναμικό του. Να θυμίσουμε πως ο Χασάν είχε ήδη κλείσει με συμβόλαιο έως τις 31 Αυγούστου λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊο και θεωρείται παίκτης του περσινού ρόστερ.

Ο έμπειρος διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός, που έχει και πορτογαλικό διαβατήριο, με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει 51 ματς με 23 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα