Πανιώνιος: Με διοίκηση πρωτοδικείου

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Με διοίκηση πρωτοδικείου

bet365

Η παραίτηση του Χρήστου Δάρα από την θέση του προέδρου του Πανιωνίου οδήγησε τους «κυανέρυθρους» σε διοίκηση πρωτοδικείου. Νέος πρόεδρος ο Νίκος Μιγόπουλος.

Ο Πανιώνιος διανύει μία απο τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του με τους Νεοσμυρνιώτες να ετοιμάζονται τη νέα αγωνιστική χρονιά για την SL2 μετά τον υποβιβασμό τους.

Στην κατηγορία αυτή θα έχουν νέο πρόεδρο αφού η παραίτηση του Χρήστου Δάρα και των μελών του από το ΔΣ της ΠΑΕ οδήγησε σε διοίκηση πρωτοδικείου. Έτσι, εδώ και ημέρες έχει οριστεί η νέα διοίκηση που τρέχει την ομάδα (μαζί με τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, Νίκο Ζαμάνη).

Νέος πρόεδρος του Πανιωνίου θα είναι ο Νίκος Μιγόπουλος, στενός συνεργάτης του Νίκου Ζαμάνη, με διευθύνοντα σύμβουλο τον επί χρόνια παράγοντα του συλλόγου, Πέτρο Μπούκη.

Η νέα διοίκηση η οποία έχει οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για την συμμετοχή της ομαδας στην SL2 με την κατάσταση να είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού αυτή την στιγμή είναι ελάχιστα τα συμβόλαια που έχουν απομείνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα