Βόλος: «Τέλος» ο Μουνίθ

Βόλος: «Τέλος» ο Μουνίθ

Gazzetta team
Βόλος: «Τέλος» ο Μουνίθ

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος
Παρελθόν από τον Βόλο αποτελεί ο Χουάν Μουνίθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που αγωνίστηκε πέρσι σε 28 ματς με τη φανέλα της ομάδς (5 γκολ/4 ασίστ) αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα, η διοίκηση της ομάδας το έκανε αποδεκτό και λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. «Σήμερα θα πρέπει να πω αντίο στην ομάδα που με έκανε πολύ χαρούμενο που έπαιξα ποδόσφαιρο ξανά. Είναι μία θλιβερή μέρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα βρεθούν ξανά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με πίστεψε και κατάλαβε την προσωπική μου κατάσταση. Θα βρεθούμε σύντομα και καλή επιτυχία Volos FC”», έγραψε χαρακτηριστικά εκείνος στα social media.
Πλέον στη Μαγνησία θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη στην τριάδα πίσω από τον φορ και μία περίπτωση που «παίζει» είναι εκείνη του Αντόνιο Γιάκολις. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ δεν υπολογίζεται στην Κυπριακή ομάδα και είναι πιθανό να τον δούμε στην Ελλάδα. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Χάιντουκ, Κλουζ και Στεάουα, ο 28χρονος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα