Άρης: Συνάντηση Χαριστέα-Ντάτκοβιτς και ανάλυση του αγωνιστικού πρότζεκτ

Άρης: Συνάντηση Χαριστέα-Ντάτκοβιτς και ανάλυση του αγωνιστικού πρότζεκτ

Gazzetta team
Άρης: Συνάντηση Χαριστέα-Ντάτκοβιτς και ανάλυση του αγωνιστικού πρότζεκτ

bet365

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Άγγελο Χαριστέα ο οποίος του ανέλυσε το αγωνιστικό πρότζεκτ.
Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις. Το απόγευμα συναντήθηκε με τον Άγγελο Χαριστέα όπου ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης του ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και ουσιαστικά του εξήγησε τι ακριβώς περιμένει η ομάδα από τον ίδιο. Ο Τόνι Ντάτκοβιτς θα έχει εξάλλου βασικό ρόλο στον Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ενώ η απόφασή τους να υπογράψουν μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποδεικνύει τα «πιστεύω» τους για τις ικανότητες του 27χρονου παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα