Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται για Γκάρι Ροντρίγκες

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται για Γκάρι Ροντρίγκες

bet365

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με την Αλ Ιτιχάντ για την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ικανοποίησε καθόλου στην παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε με τη μορφή δανεισμού...

Ο άλλοτε εξτρέμ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Τουρκία και η παραχώρησή του από την Αλ Ιτιχάντ έχει διάρκεια δύο ετών, μέχρι να επιστρέψει στο κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία.

Έχοντας αφήσει κακές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται ως δανεικός στην «Φενέρ» και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται από τους Τούρκους αποφασισμένος να συζητήσει για τον παίκτη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το www.ensonhaber.com, οι διαπραγματεύσεις λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν ν' αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που είχε περάσει και από τον «δικέφαλο του βορρά» τη διετία 2015-2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα