Ιωνικός: «Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα»

Ιωνικός: «Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα»

Gazzetta team
Ιωνικός: «Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα»

bet365

Η οικογένεια Τσιριγώτη, εξέδωσε ανακοίνωση και μίλησε για την στήριξη από τον Δήμαρχο Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν αναλάβαμε τη Διοίκηση ως οικογένεια Τσιριγώτη, είχαμε ως όραμα, και ως βασικό στόχο να ξανακάνουμε τον Ιωνικό τεράστιο. Τον ιστορικό Ιωνικό, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα ιστορία στον Αθλητισμό σε πολλά αθλήματα! Στο σήμερα, ο Ιωνικός με “μπροστάρη” στην προσπάθεια το τμήμα του ποδοσφαίρου, με το μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και τον Ερασιτέχνη αναγεννημένο με 10 αθλήματα στο ενεργητικό, είναι ο Σύλλογος που εκπροσωπεί την Νίκαια σε όλη την Ελλάδα. Ο μόνος σύλλογος με απίστευτη δυναμική, με ήθος με επαγγελματισμό στην πόλη. Με περηφάνια στεκόμαστε μέσα στους 10 μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδος. Ως οικογένεια Τσιριγώτη, δεν θα πάψουμε να έχουμε έναν και μοναδικό στόχο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την ΕΠΙΤΥΧΊΑ. Με πολλή δουλειά λοιπόν και πολύ μεράκι χτίζουμε την επόμενη μέρα αγωνιστικά πάνω στις στέρεες βάσεις των Υποδομών μας.

Μια μεγάλη ομάδα δεν αρκεί να έχει μόνον ανόδους και μετάλλια αλλά και υποδομές σύγχρονες. Συνεχίζουμε λοιπόν και ματώνουμε οικονομικά και θα επενδύουμε με προσωπικά έξοδα ώστε να συντηρούμε και να αναβαθμίζουμε το σπίτι μας, το παλάτι της Νεάπολης. Είναι ΧΡΕΟΣ μας να χτίσουμε το υψηλότερο επίπεδο. Κανείς, δεν μας χάρισε τίποτα, δεν γίνεται να συμβεί η εξέλιξη και η πρόοδος χωρίς τις δικές μας πρωτοβουλίες. Και εδώ, ως οικογένεια, θέλουμε να αναφερθούμε σε ένα φίλο και σύμμαχο του Ιωνικού. Στον Δήμαρχο μας κύριο Γιώργο Ιωακειμίδη, που έχει αντιληφθεί την ανοδική πορεία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα και στηρίζει με προσωπικές του ενέργειες την όλη προσπάθεια. Σε αυτόν οφείλουμε έξαλλου τις μεγάλες χρηματοδοτήσεις των έργων. Πρώτη φορά στην Ιστορία του Ιωνικού, ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουν με τόση θέρμη τον μεγαλύτερο Σύλλογο της πόλης. Εμείς, δεν θα ξεχάσουμε την προσφορά όλων των φίλων στης ομάδα της καρδιάς μας.

Συνεχίζουμε το μαγικό μας Ταξίδι...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΙΩΝΙΚΟΣ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα