Ολυμπιακός: «Έκανε πρόταση και για τον Αράο»!

Ολυμπιακός: «Έκανε πρόταση και για τον Αράο»!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Έκανε πρόταση και για τον Αράο»!

bet365

Ο Ολυμπιακός εκτός από τον κλεισμένο Ραφίνια επιχείρησε σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία να πάρει και τον Γουίλιαν Αράο από την Φλαμένγκο!

Ο λόγος για έναν μέσο τον οποίο είχε σχεδόν κλείσει το 2018 ο Ολυμπιακός όμως επειδή μπλέχτηκαν πολλοί μάνατζερ στην υπόθεση αποσύρθηκε.

Ο 27χρονος σήμερα διεθνής Βραζιλιάνος Γουίλιαν Αράο με ύψος 1.81 είναι κυρίως οκτάρι αλλά παίζει και εξάρι αλλά και έξω δεξιά στον άξονα. Ο Αράο έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο έως το 2023 και φέτος έχει 11 συμμετοχές. Σύμφωνα με το portal flaresenha ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση και για τον Γουίλιαν Αράο, που όμως δεν έγινε σε πρώτη φάση αποδεκτή. Στη Βραζιλία σημειώνουν πως η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν καλή αλλά δεν κάλυψε ούτε τη Φλαμένγκο ούτε τον παίκτη. Οι Βραζιλιάνοι πάντως δεν αποκλείουν να επανέλθουν οι ερυθρόλευκοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα