Άρης: Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με Λόπεζ

Άρης: Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με Λόπεζ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία με Λόπεζ

bet365

Για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου συζητούν τις τελευταίες ώρες, Άρης και Κριστιάν Λόπεζ, γεγονός το οποίο δείχνει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από την τελική συμφωνία.

Το όνομα του Κριστιάν Λόπεζ ήταν μέσα στα τρία κορυφαία της σχετικής λίστας του Άρη κι εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί οριστική εξέλιξη στις συζητήσεις του Άρη μαζί του. Για την ακρίβεια, οι επαφές με τον 31χρονο Ισπανό βρίσκονται στο τελικό στάδιό τους καθώς το βασικό αντικείμενο συζήτησης αφορά επιμέρους όρους του συμβολαίου. Εκεί θα φανεί αν θα επιτευχθεί τελική συμφωνία.

Ο Άρης κατάθεσε την πρότασή του από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και αποδέχθηκε το αίτημα της πλευράς του παίκτη για προθεσμία 48 ωρών. Ωστόσο, οι μέρες πέρασαν, οι ενδοιασμοί του παίκτη διατηρήθηκαν και υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άγγελος Χαριστέας επικοινώνησε μαζί του. Οι δύο άνδρες είχαν ευρεία συζήτηση καθώς ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης του εξήγησε τι ακριβώς θέλει από αυτόν και επιχειρηματολόγησε επί των κερδών που θα έχει αγωνιζόμενος στους «κίτρινους». Η συνομιλία ολοκληρώθηκε με τον Κριστιάν Λόπεζ να δεσμεύεται για την τελική απάντησή του εντός 24ώρου και αφού συζητήσει με τα μέλη της οικογένειάς του.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές συζητούν πλέον επιμέρους όρους του συμβολαίου, γίνεται αντιληπτό ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων. Βέβαια, ο Άρης διατηρεί ανοιχτές κι άλλες υποθέσεις επιθετικών, καθώς θέλει να είναι προετοιμασμένος σε κάθε περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα