Άρης: Καταλήγει σε Ντάτκοβιτς για παρτενέρ του Ροζ στην άμυνα

Άρης: Καταλήγει σε Ντάτκοβιτς για παρτενέρ του Ροζ στην άμυνα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Καταλήγει σε Ντάτκοβιτς για παρτενέρ του Ροζ στην άμυνα

bet365

Η απόφαση των ανθρώπων του Άρη προβλέπει την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Τόνι Ντάτκοβιτς έπειτα από την αλλαγή στάσης της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Εκτός απροόπτου, ο Τόνι Ντάτκοβιτς θα γίνει ο επόμενος παίκτης που θα αποκτηθεί από τον Άρη καθώς οι «κίτρινοι» αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία μαζί του. Αυτή υπάρχει από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας αλλά γι’ αρκετές ημέρες ήταν στον… αέρα, λόγω της στάσης που κράτησε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η κροατική ομάδα – με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά – αρχικά αρνήθηκε την πρόταση του Άρη, προσδοκώντας μεγαλύτερο οικονομικό αντάλλαγμα – προσανατολιζόταν στην παραχώρηση του παίκτη σε άλλη ομάδα, τελικώς όμως προχώρησε σε στροφή 180ο μοιρών και ενημέρωσε τον Άρη ότι αποδέχεται την προσφορά.

Στο ίδιο διάστημα, ο Άρης είχε επαφές με διεθνή στόπερ. Τελικώς, οι Θεσσαλονικείς προσανατολίζονται στη σκέψη ενεργοποίησης της συμφωνίας με τον Ντάτκοβιτς με την προοπτική της άμεσης ενσωμάτωσης του παίκτη στην αποστολή της ομάδας. Αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες ώρες, ο 28χρονος Κροάτης αμυντικός θα είναι ο παρτενέρ του Λίντσεϊ Ροζ στο κέντρο της άμυνας.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΡΟΖ

Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι το όνομα του Λίντσει Ροζ δεν έχει διαγραφεί από τη λίστα του Ερυθρού Αστέρα, αλλά στην ΠΑΕ Άρης δεν έχει φτάσει πρόταση για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Η ομάδα του Βελιγραδίου εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον Ροζ εδώ και κάμποσους μήνες, πέραν όμως κάποιων ενεργειών που έγιναν την περασμένη άνοιξη, δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή με τους ανθρώπους του Άρη. Οι δε «κίτρινοι» είχαν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους από την πρώτη στιγμή και επί της ουσίας, δεν ασχολούνται με φήμες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα