Ινσούα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»!

Ινσούα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»!

Gazzetta team
Ινσούα: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να κατακτήσω τίτλους»!

bet365

Ο 29χρονος Αργεντινός άσος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για το deal με την Ένωση αφού έγινε «αυτό που ήθελα»!

Δυο λόγια όφειλε να τα πει ο Εμάνουελ Ινσούα έπειτα από την ολοκλήρωση της απόκτησής του από την ΑΕΚ. Με την επισημοποίηση της μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους» ο Αργεντινός μπακ μίλησε για τη νέα του ομάδα υπογραμμίζοντας ότι έγινε ακριβώς αυτό που επιθυμούσε και εύχεται πλέον να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την Ένωση.

«Εγινε αυτό που ήθελα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει πάντα για την κορυφή και ήθελα να έρθω σε αυτό το κλαμπ γιατί με τη φανέλα της ελπίζω ότι θα κατακτήσω πολλούς τίτλους», είναι τα πρώτα λόγια του νέου αποκτήματος της ΑΕΚ. Αύριο (14/08) θα υπάρχει όλη η συνέντευξη του Ινσούα στο aekfc.gr...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα