Σελίμοβιτς: «Θέλω να γίνω ηγέτης»

Σελίμοβιτς: «Θέλω να γίνω ηγέτης»

Gazzetta team
Σελίμοβιτς: «Θέλω να γίνω ηγέτης»

bet365

Ο 23χρονος στόπερ του ΟΦΗ έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στην Κρήτη
Σε ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου μίλησε ο Βαχίντ Σελίμοβιτς, την lequotidien.lu, με αφορμή την μετακίνησή του στον ΟΦΗ. Οπου ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε ξεκάθαρος για τους «στόχους» του με τη φανέλα των Κρητικών. «Ετοιμαζόμαστε για την Ευρώπη λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού. Συμμετέχουμε στον δεύτερο προκριματικό γύρο, καθόλου άσχημα ε; Όσο για το μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, το club έχει νέο πρόεδρο, Eλληνοαμερικάνος που θέλει να σταθεροποιήσει το club στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα που επέστρεψε δυναμικά. Ξέρεις, ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν προπονητής εδώ», είπε μεταξύ άλλων. Και συνέχισε.«Θέλω να κερδίσω την θέση μου ως βασικός και να απολαύσω μεγάλα ματς απέναντι σε μεγάλα club. Θα έλεγα με κάτι άλλο… μεγάλο αλλά ας πω γεμάτα γήπεδα. Γιατί αυτά τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα να παίξεις. Θέλω να γίνω ηγέτης και επίσης να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι και να πετύχω και άλλα γκολ».
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μίλησε ακόμη και για το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπου και αγωνίζονταν μέχρι πρότινος και πιο συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Λεμεσού. «Πολλοί υποτιμούν το πρωτάθλημα της Κύπρου. Όταν πας εκεί, γρήγορα μπαίνει μια “ταμπέλα” που δεν είναι τόσο κακή. Ο αριθμός των ομάδων που αγωνίζονται στην Ευρώπη πετυχαίνουν επιτυχίες όπως το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό, οι ελληνικές ομάδες είχαν δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια αλλά το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό. Μου έκανε εντύπωση πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερο, με έκανε να νιώσω περίεργα αλλά γνωρίζω πολύ καλά ότι κάνω ένα βήμα μπροστά. Η Ελλάδα έχει μεγαλύτερο σεβασμό από την Κύπρο και η αλήθεια γράφεται μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα