Ολυμπιακός: Έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ραφίνια, το... εμπόδιο είναι η Φλαμένγκο

Ολυμπιακός: Έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ραφίνια, το... εμπόδιο είναι η Φλαμένγκο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ραφίνια, το... εμπόδιο είναι η Φλαμένγκο

bet365

Οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε ένα σημείο που είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον έμπειρο μπακ, όμως το... πρόβλημα παραμένει η Φλαμένγκο, που δεν θέλει να τον χάσει.
Νωρίτερα διαβάσατε τις πληροφορίες από τη Βραζιλία πως ο Ραφίνια θα ανακοινώσει στη Φλαμένγκο ότι είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Παρότι τα ρεπορτάζ από την χώρα του καφέ δεν... συμφωνούν όλα σε αυτό το πλαίσιο (ότι δηλαδή υπάρχει απόλυτη συμφωνία Ραφίνια - πρωταθλητών Ελλάδας) το ενδιαφέρον των Πειραιωτών είναι υπαρκτό και δεδομένο αλλά και προχωρημένο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει και χρησιμοποιήσει έναν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και είναι πολύ κοντά στο να τα βρει σε όλα μαζί του.
Το... εμπόδιο για την περίπτωση αυτή είναι κυρίως η Φλαμένγκο που προσπαθεί να κρατήσει τον 34χρονο Ραφίνια στις τάξεις της. Υπάρχει δε η πληροφορία πως την Παρασκευή η βραζιλιάνικη ομάδα θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα διευκρινίσει το τι ισχύει με το θέμα αυτό. Ο Ραφίνια είχε κλείσει ένα συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 με την Φλαμένγκο και έχει και γερμανικό διαβατήριο. Μες στο 2020 ο δεξιός μπακ (παίζει και αριστερά στην άμυνα αλλά και έξω δεξιά στον άξονα) είχε 12 ματς με 1 ασίστ. Οι επόμενες ώρες σίγουρα θα είναι καθοριστικές για την τελική έκβαση της υπόθεσης και για έναν παίκτη με τρομερή φήμη και πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη αλλά και απίστευτο βιογραφικό.
Σχετικά με τα ποσά σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες πηγές ο Ραφίνια παίρνει 700.000 ευρώ ετησίως στη Φλαμένγκο. Ο Ολυμπιακός του δίνει 2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου (2 χρόνια και μαζί με μπόνους το ποσό). Η Φλαμένγκο του προσφέρει 1.3 ανά έτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα