Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Αντόνιο Μπλάνκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Αντόνιο Μπλάνκο της Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Ο Μπλάνκο είναι στην λίστα των Ρόκα και Πογιάτος κι εξετάζεται η περίπτωσή του με την μορφή δανεισμού από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το είχαν πει στην παρουσίασή του. Τόσο ο Τσάβι Ρόκα, όσο και ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει την ισπανική αγορά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις σχέσεις που έχει ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία από τις περιπτώσεις λοιπόν που βρίσκονται στην λίστα των δύο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι και ο Αντόνιο Μπλάνκο. Ο 20χρονος χαφ (παίζει και 6αρι και 8αρι) της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ είναι παίκτης που γνωρίζει καλά ο Ντάνι Πογιάτος, αλλά παραμένει μια δύσκολη περίπτωση.

Εάν η υπόθεση του Μπλάνκο προχωρήσει θα γίνει με την μορφή δανεισμού, αλλά επαναλαμβάνουμε πως πρόκειται για μια όχι και τόσο εύκολη περίπτωση.

Ο 20χρονος, ήταν βασικός στέλεχος της u17 της Ισπανίας (20 ματς, 2 γκολ) και της U19 (13 ματς, 2 γκολ) με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα