Κορονοϊός: Αρνητικά όλα τα τεστ σε Ατρόμητο

Κορονοϊός: Αρνητικά όλα τα τεστ σε Ατρόμητο

Gazzetta team
Κορονοϊός: Αρνητικά όλα τα τεστ σε Ατρόμητο

bet365

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για κορονοϊό στον Ατρόμητο, με τους «κυανόλευκους» να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους στο Πήλιο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ατρομήτου έχει ως εξής: «Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες της ομάδας μας.

Η προπόνηση περιείχε αγωνιστικά τετράγωνα και εκτέλεση στημένων φάσεων.

Αύριο το πρωί η ομάδα θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα ενεργοποίησης ενόψει και του απογευματινού φιλικού το απόγευμα της Πέμπτης με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Η αναχώρηση από τα Χάνια Πηλίου έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι ενώ με την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης η ομάδα θα επιστρέψει στο Περιστέρι.

*Αρνητικά βγήκαν τα τεστ μοριακού ελέγχου για κορωνοϊό, που υποβλήθηκε όλη η αποστολή του Ατρομήτου στο Πήλιο, το πρωί της Τετάρτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα