Oι φοβερές ατάκες Ντέμη και Κίκε Φλόρες για Κατσουράνη!

Gazzetta team
Oι φοβερές ατάκες Ντέμη και Κίκε Φλόρες για Κατσουράνη!

bet365

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθέωσαν τον Κώστα Κατσουράνη με δηλώσεις τους στο βιβλίο «30 θεοί του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας από τους πληρέστερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο βιβλίο «30 θεοί του Ελληνικού Ποδοσφαίρου» του Θάνου Σαρρή (https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1491452/oi-30-theoi-toy-ellinikoy-podosfairoy-se-perimenoyn-na-toys-gnoriseis-pic), το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Brainfood, αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο.

Στο βιβλίο, μίλησαν μεταξύ άλλων για τον πρώην μέσο της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της Μπενφίκα και του ΠΑΟΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Κίκε Σάντσες Φλόρες, τον οποίο ο «Κατσούρ» είχε προπονητή στη Μπενφίκα.

«Ο Κώστας μπορούσε μετά το τέλος ενός παιχνιδιού να σου κάνει ανάλυση του αντιπάλου, αλλά και των 22 ποδοσφαιριστών ατομικά, λες κι έβλεπε το ματς από την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, θέλοντας με τη δήλωση αυτή να αναδείξει την τεράστια αντίληψη του διεθνούς μέσου.

Από την πλευρά του, ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είπε: «Συνάντησα τον Κατσουράνη το 2008, όταν πήγα στην Μπενφίκα. Βρήκα έναν ποδοσφαιριστή που εμπνέει τον σεβασμό, με βαθιά τακτική κατανόηση και βασικό στην Εθνική Ελλάδας. Αποκεί και πέρα είναι αλήθεια ότι μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις και να βοηθήσει την ομάδα με διαφορετικούς τρόπους. Αγωνίστηκε και στο κέντρο της άμυνας ορισμένες φορές, όμως για εμάς ήταν ένας ποδοσφαιριστής που προτιμούσαμε να τον έχουμε στη μεσαία γραμμή, καθώς εκεί μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο την ικανότητά του. Όλη τη σεζόν για εμάς ήταν βασικός και σημείο αναφοράς, ένας παίκτης που καταλάβαινε απόλυτα την τακτική και τη φιλοσοφία που προσπαθούσαμε να καλλιεργήσουμε, ήταν εξαιρετικός με τηνμπάλα και μπορούσε να την κυκλοφορήσει σωστά, χωρίς δυσκολίες ή λάθη. Όσον αφορά την προσωπικότητά του,πάντα είχε να συνεισφέρει πράγματα για την ομάδα. Ένα παιδί ήσυχο, αλλά την ίδια στιγμή συμφιλιωτικό για τους συμπαίκτες του. Συμμετείχε στο καλό κλίμα και είχε την ικανότητα να εκφέρει άποψη όταν το απαιτούσαν οι συνθήκες στα αποδυτήρια».

Οι «30 θεοί του ελληνικού ποδοσφαίρου» κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Brainfood.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα