ΑΕΚ: Πιάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν και από Πέμπτη... ritiro

ΑΕΚ: Πιάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν και από Πέμπτη... ritiro

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πιάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν και από Πέμπτη... ritiro

bet365

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της έναρξης της προετοιμασίας και η απομόνωση σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Μανίκια... σηκώνουν στην ΑΕΚ για την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Από την Παρασκευή είχαν ξεκινήσει τα τεστ ανίχνευσης για κορονοϊό, τα οποία έλαβαν χώρα και το πρωί της Κυριακής, όταν οι παίκτες υποβλήθηκαν και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις. Όπως έγινε γνωστό τα αποτελέσματα όλων των τεστ για τον COVID 19 που υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα βγήκαν αρνητικά το βράδυ της Κυριακής και έτσι οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση για την καινούργια σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) στις 19:30 στα Σπάτα.

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα στην έναρξη της προετοιμασίας; Αρχικά με μονές απογευματινές προπονήσεις τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στις 19:30 στο προπονητικό κέντρο για να αρχίσουν σιγά - σιγά οι κιτρινόμαυροι να μπαίνουν σε ρυθμό. Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας, αλλά και της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν και από τα καθιερωμένα εργομετρικά.

Από εκεί και έπειτα οι ρυθμοί σταδιακά θα ανεβαίνουν με τον Μάσιμο Καρέρα να εφαρμόζει... ritiro, όπως το λένε στην Ιταλία. Δηλαδή απομόνωση τόσο για τους παίκτες όσο και για τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Όπως ήταν προγραμματισμένο, από την Πέμπτη (13/8) η αποστολή της ΑΕΚ θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου θα απομονωθεί εν μέσω των προπονήσεων που θα συνεχίζονται με πιο εντατικό τρόπο.

Η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επιτρέπει στην ΑΕΚ, όπως και σε άλλες ομάδες, να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο εξωτερικό. Και γι' αυτό τον λόγο αποφασίστηκε αυτή η κίνηση από τον Καρέρα και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε οι παίκτες της Ένωσης να συγκεντρωθούν και να προετοιμαστούν έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα