ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (10/8) το απόγευμα η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (10/8) το απόγευμα η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (10/8) το απόγευμα η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα

bet365

Τα αποτελέσματα του διπλού τεστ κορονοϊού δεν βγήκαν ως το απόγευμα της Κυριακής (9/8), κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (10/8).

Το πρωί της Κυριακής (9/8) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πέρασε από δεύτερο τεστ κορονοϊού, ενώ οι παίκτες υποβλήθηκαν και σε αιματολογικές εξετάσεις.

Οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν τα αποτελέσματα και του δεύτερου τεστ ανίχνευσης για Covid 19 προκειμένου να πιάσουν δουλειά το απόγευμα της Κυριακής στα Σπάτα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό με συνέπεια η «πρώτη» της ΑΕΚ να πηγαίνει πλέον για αύριο Δευτέρα (10/8) στις 19:30 στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα καθώς στην Ένωση τηρούν αυστηρά βεβαίως το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα των δύο τεστ αναμένονται να γίνουν γνωστά το πρωί της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα