Σβαμπ: «Έψαχνα μια νέα πρόκληση»

Σβαμπ: «Έψαχνα μια νέα πρόκληση»

Gazzetta team
Σβαμπ: «Έψαχνα μια νέα πρόκληση»

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» του βορά του έδωσε την πρόκληση που αναζητούσε.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του:

Για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την Ραπίντ ως αντίπαλος: «Φυσικά και θα ήταν κάτι το ξεχωριστό να συναντήσω την πρώην ομάδα μου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν».

Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Έψαχνα μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ μου την προσέφερε στο 100%. Είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League. Όλα αυτά είναι μεγάλες προκλήσεις που σε βελτιώνουν σαν αθλητή και σαν άνθρωπο».

Για τον κορονοϊό στην Ελλάδα: «Τα νούμερα στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλά σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος και στα αεροδρόμια όλες οι διαδικασίες κυλούν απόλυτα επαγγελματικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα