Ομάρ: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

Ομάρ: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

Gazzetta team
Ομάρ: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχωρεί μετά από έξι χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό και ο ίδιος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς.

Ο Νορβηγός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γαλατάσαραϊ για να συνεχίσει την καριέρα του και μετά το τέλος του αγώνα με την Γουλβς αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

«Θα πρέπει να σας αποχαιρετήσω. Ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της ζωής μου. Αυτή την ομάδα την αγαπάω, είναι η οικογένειά μου», δήλωσε αρχικά ο Ομάρ για να αναφερθεί στη συνέχεια στους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει:

«Ηταν μια πολύ δύσκολη επιλογή για μένα. Η ομάδα προσπάθησε να με κρατήσει, μιλήσαμε πολύ, αλλά επέλεξα να φύγω διότι είχα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είστε η δεύτερη οικογένειά μου. Εύχομαι να πάει καλά η ομάδα και τα επόμενα χρόνια και να κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Και επειδή το ποδόσφαιρο παίζει περίεργα παιχνίδια, ελπίζω να τα ξαναπούμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα