Γουλβς - Ολυμπιακός: Οι περισσότερες ομάδες της Premier τσέκαραν Καμαρά και Τσιμίκα!

Δημήτρης Τομαράς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Οι περισσότερες ομάδες της Premier τσέκαραν Καμαρά και Τσιμίκα!

bet365

Σχεδόν όλη η Premier League τσέκαρε το παιχνίδι της Γουλβς με τον Ολυμπιακό με τους Καμαρά και Τσιμίκα να κερδίζουν ξανά τις εντυπώσεις!
Το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες παραμένουν συγκεκριμένες για παίκτες που είναι εξαιρετικά πιθανό να πουληθούν από τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι Σεμέδο (για Μπενφίκα και όχι Πόρτο πιθανότατα) και οι Καμαρά και Τσιμίκας (κυρίως για Premier αλλά και Ιταλία). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το Gazzetta.gr σχεδόν όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας τσέκαραν το ματς του Ολυμπιακού εναντίον της Γουλβς και τα βλέμματα των περισσότερων ως προς τον Ολυμπιακό έπεσαν πάνω στον Καμαρά και τον Τσιμίκα.
Στον κεντρικό χαφ των Πειραιωτών αλλά και στον αριστερό μπακ της ομάδας. Για τον Καμαρά έχουν ενδιαφερθεί και μεγάλες αγγλικές ομάδες ενώ το όνομα του Τσιμίκα έχει συνδεθεί με ομάδες όπως οι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Λέστερ. Ο Μαντί Καμαρά κοστολογείται με ένα ποσό από 20 έως 25 εκατ. ευρώ και ο Τσιμίκας με ένα ποσό από 15 με 17 εκατ. ευρώ και πάνω (κατά άλλες πηγές περισσότερο). Με δεδομένο τον τραυματισμό του Σα οι περισσότερες εκτιμήσεις και πληροφορίες θέλουν (πλην του Ομάρ που μένει ελεύθερος για να πάει στην Γαλατά) τους Τσιμίκα, Καμαρά και Σεμέδο να πωλούνται. Γενικά πάντως υπάρχει ξανά μεγάλη κινητικότητα και ειδικά για τους Καμαρά και Τσιμίκα σε σχέση με την πώλησή τους.
  • Ο Τσιμίκας φέτος είχε 46 ματς με 7 ασίστ
  • Ο Καμαρά φέτος έχει 50 ματς με 7 γκολ και 4 ασίστ

  • Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε 44 ματς φέτος με 5 γκολ

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα