Ιατρούδης: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ» (vid)

Ιατρούδης: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Ιατρούδης: «Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η ΑΕΚ» (vid)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Γιάννης Ιατρούδης τόνισε πως με τη μετακίνησή του στην Ένωση αισθάνεται πως οι κόποι του ανταμείβονται.

Ο Ιατρούδης υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και ανακοινώθηκε από την Ένωση. Αμέσως μετά τις υπογραφές ο 21χρονος Έλληνας επιθετικός μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV:

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Από τη Β’ Εθνική βρίσκομαι πλέον σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ένιωσα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί βλέπω ότι οι κόποι μου ανταμείβονται και γιατί αισθάνθηκα ότι όλη αυτή η προσπάθεια, που έχω κάνει μέχρι σήμερα, έχει φανεί στο γήπεδο. Ο πρώτος μου στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το να καθιερωθώ και να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ και να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου», ανέφερε ο Ιατρούδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα