ΑΕΚ: Και τυπικά «κιτρινόμαυρος» ο Ιατρούδης (vid)

ΑΕΚ: Και τυπικά «κιτρινόμαυρος» ο Ιατρούδης (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Και τυπικά «κιτρινόμαυρος» ο Ιατρούδης (vid)

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γιάννης Ιατρούδης με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του ως το 2024.

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ΑΕΚ. Οι... κιτρινόμαυροι γνωστοποίησαν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο instagram την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, υπέγραψε το νέο του τετραετές συμβόλαιο και στην συνέχεια μέσω όπως αναφέραμε του λογαριασμού της στο instagram η ΑΕΚ ανέφερε: «Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Ελληνας διεθνής επιθετικός, Γιάννης Ιατρούδης! Γιάννη, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ. Καλή επιτυχία σε αυτό το πολύ μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!».

Στη συνέχεια η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ανακοίνωση της απόκτησής του στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς επιθετικού, Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 17!

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 2 Φεβρουαρίου 1999 ο Ελληνας νεαρός επιθετικός αποτελεί γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη με τον οποίο έχει ήδη συμμετάσχει σε τρεις σεζόν στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος με συνολικά 64 αγώνες και 12 γκολ.

Τη σεζόν 2018-19 αναδείχτηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας στα βραβεία του ΠΣΑΠ, ενώ οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης τον έφεραν τον Μάρτιο του 2019 στην Εθνική Ελπίδων με την οποία έχει ήδη τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Την ίδια σεζόν κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Κύπελλο Ελλάδας με έξι γκολ σε οχτώ αγώνες βρίσκοντας δίχτυα στα ματς με Ερμή Αμυνταίου, ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης!

Γιάννη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Καλή επιτυχία σε αυτό το πολύ μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα