Μπεσίκτας για Πέλκα σύμφωνα με τους Τούρκους

Gazzetta team
Μπεσίκτας για Πέλκα σύμφωνα με τους Τούρκους

bet365

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας φέρεται να είναι ο Δημήτρης Πέλκας με δημοσιεύματα από Τουρκία να αναφέρουν πως το όνομα του αρχηγού του ΠΑΟΚ είναι στους στόχους των «ασπρόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης.

Καλοκαίρι χωρίς μεταγραφικά σενάρια δεν υπάρχει και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Και φέτος βέβαια έχουμε πολλά και όχι μόνο στην χώρα μας. Και στο εξωτερικό υπάρχουν και αφορούν Έλληνες παίκτες. Όπως αυτό της ιστοσελίδας fotomac.com.tr, η οποία αναφέρει πως η Μπεσίκτας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Δημήτρη Πέλκα. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται κοντά στους Ν' Σακαλά και Ουέλιγκτον, αλλά κοιτάζει και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Μάντζουκιτς και Πούκι είναι ακριβοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα