«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπορίλ»

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπορίλ»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μπορίλ»

bet365

Σύμφωνα με τσέχικο δημοσίευμα η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον 29χρονο αριστερό μπακ της Σλάβια Πράγας, Γιάν Μπορίλ.

Ακόμα ένα όνομα αριστερού μπακ συνδέεται με την ΑΕΚ, η οποία θέλει να ολοκληρώσει σύντομα μια μεταγραφή παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, με το όνομα του Εμάνουελ Ινσούα να «παίζει» πλέον δυνατά για την Ένωση.

Το νέο όνομα έρχεται από την Τσεχία. Όπως αναφέρει η Sport, η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον 29χρονο αρχηγό της Σλάβια Πράγας, Γιάν Μπορίλ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Μπορίλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τη Σλάβια, είναι 15 φορές διεθνής και εκτός από την ΑΕΚ, το τσέχικο δημοσίευμα γράφει και για συλλόγους από τη Ρωσία που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Μπορίλ ανήκει στη Σλάβια Πράγας από το 2016 όταν και είχε αποκτηθεί από τη Μλάντα Μπόλσεσλαβ και τη σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε 37 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα