ΑΕΚ: Προτάθηκε και ο Γκανέα

ΑΕΚ: Προτάθηκε και ο Γκανέα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προτάθηκε και ο Γκανέα

bet365

Ένας ακόμα αριστερός μπακ γράφτηκε για την ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος Κριστιάν Γκανέα της Αθλέτικ Μπιλμπάο προτάθηκε στην Ένωση, η οποία ωστόσο δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Η ΑΕΚ εντείνει τις επαφές της για την ολοκλήρωση της απόκτησης ενός αριστερού μπακ. Αυτή τη στιγμή το όνομα του Εμάνουελ Ινσούα είναι αυτό που «παίζει» δυνατά για την Ένωση.

Ένα ακόμα όνομα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο είναι αυτό του 28χρονου αριστερού μπακ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Κριστιάν Γκανέα.

Συγκεκριμένα το ρουμανικό σάιτ digisport.ro έγραψε για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρουμάνο μπακ, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Αθλέτικ, αλλά δεν υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει.

Όπως προκύπτει, ο παίκτης έχει προταθεί στην ΑΕΚ, η οποία ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Ο Γκανέα είχε δοθεί δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στη ρουμανική Βιτορούλ, με την οποία πραγματοποίησε 10 συμμετοχές, σκοράροντας και ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα