ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκιγιέρμε για Τουρέ: «Είναι παιχταράς, με βοήθησε να βελτιωθώ»!

Γκιγιέρμε για Τουρέ: «Είναι παιχταράς, με βοήθησε να βελτιωθώ»!

Γκιγιέρμε για Τουρέ: «Είναι παιχταράς, με βοήθησε να βελτιωθώ»!

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σε δίκτυο της πατρίδας του για την συνύπαρξή του με τον Γιάγια Τουρέ αλλά και το πόσο τον βοήθησε.

Στο περιθώριο δηλώσεών του στο ESPN.com.br ο Γκιγιέρμε είπε σχετικά με τον Τουρέ για:
 
Την ποιότητά του: Είναι παιχταράς, Θεέ μου. Μπορεί να μείναμε μαζί τρεις μήνες, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους ανώτερου επιπέδου, μαθαίνεις εύκολα και γρήγορα. Κάνει το ποδόσφαιρο απλό.
 
Το πόσο τον είχε βοηθήσει ο Τουρέ: Δεν κάνει περισσότερες από δύο επαφές με τη μπάλα. Μου είχε πει: «Με την ποιότητα που έχεις, δεν χρειάζεται να ακουμπάς τη μπάλα πάνω από δύο φορές». Βελτιώθηκα και το βλέπω σήμερα ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε. Ότι ο Τουρέ με βοήθησε να βελτιωθώ.
 
Την εμπειρία του με τον Γιάγια Τουρέ: Ακόμα και στην ηλικία που βρισκόταν, μπορούσα να δω ότι ήταν διαφορετικός. Ήταν πολύ δύσκολο να του κλέψεις τη μπάλα επειδή ήταν πολύ έξυπνος. Είναι απίθανος και ταπεινός τύπος, που του αρέσει να ξεκινάει μια συζήτηση. Ήταν σούπερ επαγγελματίας που έκανε πολλή προπόνηση. Μιλάει δεν ξέρω κι εγώ πόσες γλώσσες & δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς μαζί του. Του αρέσει να παίζει ποδοβόλεϊ, να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να προπονείται με παντόφλες.