Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Ιατρούδης

Gazzetta team
Περνάει από ιατρικά και υπογράφει στην ΑΕΚ ο Ιατρούδης

bet365

Τη φανέλα της ΑΕΚ, προβάρει ο Γιάννης Ιατρούδης, καθώς εκτός απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ενωση, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Ιατρούδης, το πρωί της Πέμπτης (06/08) μετέβη στα γραφεία της Ενωσης και την Παρασκευή (07/08) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο.

Αν όλα είναι κυλήσουν ομαλά, τότε ο νεαρός φορ υπογράψει τετραετές συμβόλαιό και θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, από την πρώτη ημέρα.

Ο Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και του είπε ότι ο Μάσιμο Καρέρα, τον έχει δει και θέλει να τον τσεκάρει δουλεύοντας μαζί του στη διάρκεια της προετοιμασίας, κρίνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ και να δουλέψει μαζί του.
Μάλιστα, από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (07/08) πρόκειται να περάσει και ο Πέταρ Καρακλάιτς, κι εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα