ΑΕΚ: Κοντά σε Ιατρούδη

Gazzetta team
ΑΕΚ: Κοντά σε Ιατρούδη

bet365

Στην ΑΕΚ αναμένεται να υπογράψει ο 21χρονος επιθετικός Γιάννης Ιατρούδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Επαφές με τον Γιάννη Ιατρούδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη έχει κάνει η ΑΕΚ με τον 21χρονο επιθετικό να είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Ένωση.

Ο Ιατρούδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, στάθηκε άτυχος τη φετινή σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών τον Νοέμβριο μένοντας νοκ-άουτ για όλη τη σεζόν.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει στην ΑΕΚ, η οποία στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να τον παραχωρήσει δανεικό για μια σεζόν.

Ο Ιατρούδης, ο οποίος μετράει και τέσσερις συμμετοχές με ένα γκολ με την Εθνική Ελπίδων, βρισκόταν στα ραντάρ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά η Ένωση είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Εργοτέλη για τον Κάιπερς, μεταγραφή που τελικά «μπλόκαρε» την τελευταία στιγμή.

Ο Ιατρούδης μετράει 64 συμμετοχές στην καριέρα του με τη φανέλα του Εργοτέλη, σκοράροντας 12 γκολ και έχοντας 5 ασίστ.

Με μήνυμά του στο facebook ο νεαρός επιθετικός αποχαιρέτησε τον Εργοτέλη γράφοντας: «2005-2020. Μετά από 15 χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα την οποία μεγάλωσα.Ευχαριστώ πολύ όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και διοίκηση αλλά πάνω απ'όλα την ομάδα μου η οποία με εξέλιξε ποδοσφαιρικά και ως άνθρωπο.Ελπίζω μια μέρα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα