ΑΕΛ: Επιασε δουλειά για τη νέα σεζόν... (pics)

ΑΕΛ: Επιασε δουλειά για τη νέα σεζόν... (pics)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Επιασε δουλειά για τη νέα σεζόν... (pics)

bet365

Οι «βυσσινί» έκαναν την πρώτη προπόνηση της σεζόν και οι Μάρκου, Γρηγορίου έδωσαν το... στίγμα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν
Την «πρώτη» της προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε απόψε (5/8) η ΑΕΛ στα Δένδρα. Το παρών έδωσαν και τα οκτώ, μέχρι στιγμής, νέα πρόσωπα των «βυσσινί» (Νίλι, Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδάνος, Τρούγιτς, Στοΐνοβιτς, Γλυνός, Ζαχαράκης), ενώ μετά από απόφαση του Μιχάλη Γρηγορίου στην «πρώτη» ομάδα ανέβηκαν οι Δάκτυλας, Κουτσιανούλης της Κ19.
Αλλωστε ο κόουτς των «βυσσινί» τόνισε πως στόχος είναι να «αξιοποιηθούν» οι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες. «Μέσα από τις πολλές συγκυρίες που έχουν προκύψει, εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να έχουμε κόσμο στα γήπεδα. Να μην υπάρχουν προβλήματα. Θέλουμε τη νέα σεζόν να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Πλέον θα δώσουμε έμφαση σε παιδιά που μπορούν να μείνουν για χρόνια στην ΑΕΛ. Αυτό επιτάσσει η ιστορία της. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια δεν θα έχει πολλές προσθαφαιρέσεις», υπογράμμισε μεταξύ άλλων», ανέφερε σχετικά.
Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Σωτήρης Μάρκου, καθώς ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλους της ομάδας σχολίασε πως στον κάμπο θέλουν να δημιουργήσουν ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων. «Ο στόχος είναι να κάνουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Φέτος; άλλαξε η φιλοσοφία μας. Στόχος μας είναι να έχουμε 20 έμπειρους παίκτες και 10 φέρελπις νεαρούς. Είναι η ίδια φιλοσοφία μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου. Θέλουμε να κάνομε ένα βήμα παραπάνω και να αναπτυσσόμαστε ως ομάδα», είπε αρχικά. Και μετά αναφέρθηκε στο γηπεδικό, καθώς τη νέα σεζόν οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν στο Αλκαζάρ. «Ηδη ξεκίνησαν οι εργασίες. Στις 12 Σεπτεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα θα είμαστε έτοιμοι. Ισως όμως ζητήσουμε κλειδάριθμο για για την 1η αγωνιστική, μήπως επειδή είναι Αύγουστος και δεν προλάβουμε. Ετσι θα ζητήσουμε να παίξουμε εκτός έδρας στην πρεμιέρα».
Ο Τρούγιτς από την πλευρά του σχολίασε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος τη ομάδας. Εμαθα πολλά πράγματα για την ΑΕΛ. Είναι μεγάλη ομάδα και με μεγάλη ιστορία. Ελπίζω να πετύχουμε πολλά πράγματα. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για την επόμενη σεζόν».
Αντίστοιχες ήταν οι τοποθετήσεις και των άλλων «νέων», ενώ αύριο (6/8) είναι πιθανό να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φιόρι Ντουρμισάι από τον Ολυμπιακό, οπότε στη Λάρισα θα φτάσουν στις εννέα καλοκαιρινές προσθήκες. Αυτόματα το «βάρος» σε πέσει σε «6άρι» και... βλέπουμε... Αλλωστε εκκρεμούν και ορισμένες αποχωρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα