Super League: Συμφωνία 7 ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

Gazzetta team
Super League: Συμφωνία 7 ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά

bet365

Οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο συμφώνησαν να μην υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν εξασφαλίσουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική στέγη!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Βόλος, Λαμία, Ξάνθη, ΟΦΗ και Παναιτωλικός συζήτησαν σήμερα το θέμα των τηλεοπτικών και αποφάσισαν από κοινού να μην εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη για όλες τις ΠΑΕ.

Μάλιστα κι οι 7 ΠΑΕ συμφώνησαν να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, χωρίς αδικίες και ανισότητες. Ομόφωνα αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν πως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της Λίγκας.

Με αυτό τον τρόπο οι προαναφερθείσες ομάδες κατέστησαν σαφές πως επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα χωρίς ανισότητες, επιδιώκοντας να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22. Και αυτό αφορά ακόμη και τις ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλιστεί...

Σαφώς, μέσω αυτής της κίνησης, γίνεται σαφές ότι στόχος τους είναι να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2021-2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα