Κοντά στον Ιωαννίδη του Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Κοντά στον Ιωαννίδη του Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει άλλη μια μεταγραφή με τους «πράσινους» να κλείνουν από τον Λεβαδειακό τον νεαρό επιθετικό Φώτη Ιωαννίδη.

Κοντά στην απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως ανέφερε το trifillara.gr οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Βοιωτούς για τον 20χρονο επιθετικό και όλα δείχνουν ότι θα μετακομίσει στο Κορωπί.

Ο Ιωαννίδης είχε επεκτείνει την περασμένη σεζόν το συμβόλαιο του με τον Λεβαδειακό μέχρι το 2022 και για την περίπτωσή του έχουν ανάψει το πράσινο φως τόσο ο Τσάβι Ρόκα όσο και ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο 20χρονος φορ προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού ο πατέρας του είναι ο Βασίλης Ιωαννίδης που είχε αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και την φετινή σεζόν στην SL2 μέτρησε 5 γκολ σε 19 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα