Στο στόχαστρο του Άρη Τζέγκο και Κότσαρης

Στο στόχαστρο του Άρη Τζέγκο και Κότσαρης

Gazzetta team
Στο στόχαστρο του Άρη Τζέγκο και Κότσαρης

bet365

Στον Αρη φουλάρουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τον Αυστραλό μέσο Τζέιμς Τζέγκο της Αούστρια Βιέννης να είναι η βασική επιλογή. Αρέσει και ο Κότσαρης.

Μετά την άρση του ban οι «κίτρινοι» έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν για την στελέχωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίκαελ Ένινγκ ψάχνει για έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στα χαφ και το όνομα που εξετάζεται είναι αυτό του Αυστραλού μέσου, Τζέιμς Τζέγκο.

Ο Τζέγκο γεννήθηκε στην Αυστρία το 1992 για να μετακομίσει στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μέλμπουρν Βίκτορι στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2014 όταν και μετακόμισε στην Adelaide United.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα για την επιστροφή στην Ευρώπη και το 2016 συμφώνησε με την Στουρμ Γκρατς, με την οποία το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο. Το 2018 μετακόμισε στην Βιέννη για λογαριασμό της Αούστρια με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Στον Άρη περιμένουν ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τους «βιολετί» και στη συνέχεια να προχωρήσουν μαζί του τις επαφές.

«Προκρίθηκε» του Κότσαρη

Παράλληλα, άλλη μια θέση στην οποία ο Άρης θα ενισχυθεί είναι αυτή του τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν για τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Κουέστα και μια επιλογή που αρέσει πολύ είναι αυτή του 24χρονου, Κώστα Κότσαρη, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Μόλις ο Κότσαρης αποχωρήσει οριστικά από τους «πράσινους» τότε θα προχωρήσουν άμεσα οι επαφές μαζί του και να ολοκληρωθεί και αυτό το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα