Άρης: Συνέντευξη Τύπου από Καρυπίδη, Χαριστέα την Τρίτη

Άρης: Συνέντευξη Τύπου από Καρυπίδη, Χαριστέα την Τρίτη

Gazzetta team
Άρης: Συνέντευξη Τύπου από Καρυπίδη, Χαριστέα την Τρίτη

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα όπου θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που... καίνε τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ARIS FC TV, στο Youtube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά και τους τεχνικούς, που θα καλύψουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου, για την τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας και προβλεπόμενες αποστάσεις)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα