Πρόταση για Super League TV από τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Πρόταση για Super League TV από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε πως όλες οι ομάδες στην SL θα πρέπει να έχουν τηλεοπτική στέγη και πρότεινε την Super League TV.

Μετά την επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14, το άλλο σημαντικό θέμα της ημέρας ΔΣ της Super League ήταν το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει πως θα πρέπει όλες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας να έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο και πως αυτό θα πρέπει να είναι αυτονόητο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πρότεινε μελλοντικά την δημιουργία της Super League TV, προκειμένου οι ίδιες οι ΠΑΕ να διαχειρίζονται το προϊόν και τα έσοδά του. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από την πλειοψηφία των ομάδων, με μοναδική εξαίρεση τον Ολυμπιακό, τον Άρη και την ΑΕΛ.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος ανέφερε στον αντίστοιχο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, πως τα τηλεοπτικά ήταν ο κύριος λόγος που η Λίγκα αντιστάθηκε στην αύξηση των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα