ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα Σπάτα την Παρασκευή

ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα Σπάτα την Παρασκευή

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα Σπάτα την Παρασκευή

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στα Σπάτα ενόψει της νέας σεζόν την Παρασκευή (7/8) το απόγευμα περνώντας τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στις υποχρεώσεις έχει ξεκινήσει καθώς την προσεχή Παρασκευή (7/8) στις 19:00 άπαντες θα πρέπει να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Το πρόγραμμα ωστόσο δεν θα περιλαμβάνει προπόνηση από την αρχή καθώς με τα νέα μέτρα ασφάλειας λόγω του Covid-19 θα πρέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να περάσει πρώτα τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή το απόγευμα στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών. Το Σάββατο (8/8) θα βγουν τα αποτελέσματα και την Κυριακή (9/8) όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης θα υποβληθούν και σε δεύτερο τεστ σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τα διεθνή πρωτόκολλα προκειμένου στη συνέχεια να ανάψει και τυπικά το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων.

Το πρωί της Κυριακής είναι πιθανό οι παίκτες της ΑΕΚ να υποβληθούν και στις αιματολογικές εξετάσεις, όπως συμβαίνει πάντα στο ξεκίνημα κάθε προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα