ΠΑΟΚ: Νέα τεστ σήμερα, σε επταήμερη καραντίνα ο Στοχ

ΠΑΟΚ: Νέα τεστ σήμερα, σε επταήμερη καραντίνα ο Στοχ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Νέα τεστ σήμερα, σε επταήμερη καραντίνα ο Στοχ

bet365

Στον ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του Covid-19 τη Δευτέρα (3/8), ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ που βρέθηκε θετικός μπαίνει σε επταήμερη καραντίνα.

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν τελικά θετικό στον ιό. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Μίροσλαβ Στοχ ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ότι αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά που βρέθηκε θετικός. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός πάντως φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες τονίζοντας πως είναι καλά και πως παραμένει στο σπίτι του.

Ο Στοχ θα μείνει σε επταήμερη καραντίνα με βάση το πρωτόκολλο που υπάρχει, τη στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (3/8) θα πραγματοποιήσουν κανονικά την προγραμματισμένη τους προπόνηση (09:00) με αυξημένα μέτρα προστασίας. Όπως ακριβώς έκαναν και την Κυριακή.

Επίσης μέσα στην ημέρα, στον ΠΑΟΚ θα πάρουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ στα οποία είχαν υποβληθεί, ενώ θα πραγματοποιήσουν ακόμα μια σειρά ελέγχων ανίχνευσης του Covid 19 για να βεβαιωθούν ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζουν να είναι αρνητικά στον κορονοϊό, ενόψει και της αναχώρησης της αποστολής την Τρίτη (4/8) για την Πορταριά όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, στον ΠΑΟΚ όπως προαναφέραμε πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Οι παίκτες του Φερέιρα έκαναν δουλειά με μπάλα, ξεκινώντας με ασκήσεις συναρμογής, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και οικογενειακό διπλό.

Οι Πέλκας, Ίνγκασον, Αουγκούστο και Χατζηστραβός έκαναν ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο Εσίτι , ο οποίος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, υπεβλήθη σε τεστ για τον Covid-19 και περιμένει τα αποτελέσματα για να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα