Μπάρκας: «Ακόμη και στην ΑΕΚ δεν αισθανόμουν πίεση»

Μπάρκας: «Ακόμη και στην ΑΕΚ δεν αισθανόμουν πίεση»

Gazzetta team
Μπάρκας: «Ακόμη και στην ΑΕΚ δεν αισθανόμουν πίεση»

bet365

Ο 26χρονος γκολκίπερ έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του στη Σέλτικ
Ετοιμος να ανταποκριθεί στην... πρόκληση της Σέλτικ έδειξε ο Βασίλης Μπάρκας, μέσω των όσων είπε στη SUN. Οπου μεταξύ άλλων ο 26χρονος γκολκίπερ ρωτήθηκε αν αισθάνεται πίεση που πλέον βρίσκεται στους Κέλτες και η απάντησή του ήταν... ξεκάθαρη. «Πιστεύω πως με δύο μέρες προπόνησης ακόμη θα είμαι έτοιμος να παίξω, δεν αισθάνομαι κάποια πίεση ή κάτι τέτοιο. Ακόμη και στην ΑΕΚ δεν αισθανόμουν πίεση. Εγώ δουλεύω κάθε μέρα για να κάνω την δουλειά μου, όπως και οι συμπαίκτες μου, γι’ αυτό δεν αισθάνομαι κάτι έξτρα», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Αισθάνομαι άνετος και θέλω να κάνω τη δουλειά μου, να κρατώ το μηδέν και να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίσει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και δεν βλέπω την ώρα να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου και να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα