Κι επίσημα στον Βόλο ο Μπαριέντος

Κι επίσημα στον Βόλο ο Μπαριέντος

Gazzetta team
Κι επίσημα στον Βόλο ο Μπαριέντος

bet365

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην πόλη και από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζαν Μπαριέντος. Ο 30χρονος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και βρίσκεται ήδη στον Βόλο με τον οποίο έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει στην ομώνυμη ομάδα.

Ο Ουρουγουανός, που πέρσι μέτρησε συνολικά 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βόλου και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

* Ο Ουρουγουανός στα γραφεία του Βόλου με τον εκπρόσωπό του Γιάννη Μπιτζίδη λίγο μετά το τέλος της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Ουρουγουανού μέσου Ζαν Πιερ Αγκουστίν Μπαριέντος.

Ο Μπαριέντος, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Βόλο, τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ξάνθη έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 2 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρασίνγκ (Ουρουγουάη), Μελγκάρ (Περού), Ολίμπο (Αργεντινή), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) και Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα