Πανιώνιος: Τέλος εποχής για Κόρμπο!

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Τέλος εποχής για Κόρμπο!

bet365

Μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, όπως όλα δέιχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κυανέρυθρους».

Με τα τωρινά δεδομένα ο Πανιώνιος θα πρέπει να ετοιμάζεται για την Super League 2 εκτός και αν την Δευτέρα γίνει η μεγάλη ανατροπή από την ΕΠΟ και αποφασίσει αναδιάρθρωση. Ανεξαρτήτου κατηγορίας στη Νέα Σμύρνη θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, και μία από αυτές θα είναι και ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Μετά από 5,5 χρόνια στα «κυανέρυθρα» και 167 συμμετοχές και 5 γκολ, ο κύκλος του 35χρονου άσου στην Πλατεία ολοκληρώνεται. Όπως φαίνεται επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους αφού κατά την διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν κάποια περιστατικά που «χάλασαν» το κλίμα και ήταν κοινό μυστικό πως δύσκολα θα βρισκόταν και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ήδη για τον Κόρμπο υπάρχει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα που ψάχνεται για έμπειρους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν έχοντας συμφωνήσει ήδη με έναν πρώην πια «Νεοσμυρνιώτη» τον Ντομίνγκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα