ΠΑΟΚ: Ξανά στο τραπέζι ο Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ξανά στο τραπέζι ο Κάιλ Λάριν της Μπεσίκτας

bet365

Οι Τούρκοι επαναφέρουν στο προσκήνιο το σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ και την Μπεσίκτας να διαπραγματεύονται, εκτός από τον Τσούμπα Ακπομ, για τη μεταγραφή του Κάιλ Λάριν.

Το όνομα του 25χρονου διεθνή Καναδού φορ έπεσε εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας, που διαπραγματεύονται για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται την Πέμπτη (30/7) σε αρκετά τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Κάιλ Λάριν ολοκλήρωσε την σεζόν ως δανεικός στην Ζούλτε Βάρεγκεμ (9 γκολ και 11 ασίστ σε 33 επίσημα ματς) και υπήρξε στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου» τους προηγούμενους μήνες.

Τα τουρκικά ΜΜΕ γράφουν ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επίσης, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καναδού επιθετικού, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Μπεσίκτας, ένα θέμα που είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

Να σημειωθεί πως η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν έκανε χρήση της ρήτρας, που υπήρχε στο συμβόλαιο δανεισμού του Λάριν (2.400.000 ευρώ), αλλά συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του με λιγότερα χρήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα