Ολυμπιακός - Ομόνοια 3-0

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Ομόνοια 3-0

bet365

Ο Ολυμπιακός, επικράτησε άνετα της Ομόνοιας με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ρέντη, οχτώ βράδια πριν τον επαναληπτικό με την Γουλβς στην Αγγλία.

Έτοιμος έδειξε να είναι ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι με την Γουλβς για τα προημιτελικά του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, επικράτησε άνετα 3-0 της Ομόνοιας στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι απείλησε στο 3' με τον Μασούρα, αλλά ο Φαμπιάνο απέκρουσε το τετ α τετ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ, έσωσε και το νέο σουτ του Μασούρα τρία λεπτά αργότερα. Ωστόσο, η Ομόνοια, έφτασε πιο κοντά στο γκολ, όταν στο 12' ο Γκόμεθ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα.

Η «ερυθρόλευκη» πίεση συνεχίστηκε όμως, με τον Καμαρά να στέλνει την μπάλα άουτ με σουτ στο 18'. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μασούρα στο 29', ενώ επτά λεπτά αργότερα, ο Φαμπιάνο απέκρουσε το σουτ του Καμαρά. Τελικά, το 1-0 ήρθε στο 39', όταν από λάθος του Λούφτνερ, ο Μπα πλάσαρε τον Φαμπιάνο αυτός απέκρουσε, αλλά στη συνέχεια ο πρώτος πλάσαρε κι άνοιξε το σκορ.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός βρήκε και πάλι δίχτυα. Αυτή τη φορά ο Βαλμπουενά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε κι έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους πρωταθλητές Ελλάδας, με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ άρχισε το δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός! Μετα από ευκαιρία της Ομόνοιας με τον Τιάγκο, ο Ραντζέλοβιτς στο 54' με κεφαλιά έγραψε το 3-0 για τους «ερυθρόλευκους». Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να ρίξει αρκετά και τον ρυθμό. Η Ομόνοια από την άλλη, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί και να βρει κάποιο τέρμα.

Έχασε κάποιες καλές στιγμές, όμως το γκολ δεν ήρθε. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη απέναντι στην κυπριακή ομάδα με 3-0, μία εβδομάδα πριν την κρίσιμη ρεβάνς με την Γουλβς.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χέινινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64΄ Κούσουλος), Λέτσιακς (74΄ Κίκο), Λανγκ, Λούφτνερ, Γκόμες (64΄ Λοΐζου), Γκόμεθ (78΄ Σάββα), Μποτεάκ (74΄ Ντάρμπισαϊαρ), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74΄ Τζιωνής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα