ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης

ΠΑΟΚ: Το «αντίο» του Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης

Ο 29χρονος πρώην αρχηγός της Ραπίντ Βιέννης αποχαιρέτισε την ομάδα της αυστριακής πρωτεύουσας και τους φίλους της, καθώς μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στην Ελλάδα

Μετά από 241 εμφανίσεις, 51 γκολ, 51 ασίστ και έξι χρόνια φορώντας την πράσινη φανέλα της έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Στέφαν Σβαμπ.

Ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ πήρε την απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και η ομάδα της Βιέννης τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο. «Ο Στέφαν επέλεξε την καλύτερη πρόταση από τη δική του πλευρά. Ασφαλώς και αποδεχόμαστε την απόφασή του, τον ευχαριστούμε και πάντα θα είναι καλοδεχούμενος στο Χάτελντορφ», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής, Ζόραν Μπάρισιτς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την οικογένεια  της Ραπίντ για τα απίστευτα όμορφα και αξέχαστα χρόνια που πέρασα με την πράσινη  και άσπρη φανέλα. Ήταν έξι ασύγκριτα χρόνια στα οποία έπρεπε πρώτα να καθιερωθώ ως νέος παίκτης και με τη δύναμη της ομάδας έφτασα ακόμη να γίνω και ο αρχηγός της Ραπίντ, μια έντονη στιγμή που περιλάμβανε πολλά καθήκοντα, προκλήσεις και, πάνω απ 'όλα, υπέροχες στιγμές», υποστήριξε από την πλευρά του ο Στέφαν Σβαμπ, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετές (2+1) συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.