ΠΑΟΚ: Εντεκα μέρες μετά, ξανά στο γήπεδο!

ΠΑΟΚ: Εντεκα μέρες μετά, ξανά στο γήπεδο!

ΠΑΟΚ: Εντεκα μέρες μετά, ξανά στο γήπεδο!

bet365

Για τις 10 το πρωί της Πέμπτης (30/7) είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας χρονιάς στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ενδεκα μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξαναμπαίνουν στο γήπεδο και ξεκινούν τα… βάσανα για τη νέα χρόνια.

Η πρώτη συγκέντρωση του «Δικεφάλου» θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης (30/7), στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Οι προπονήσεις εντός Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν ως τις 4 Αυγούστου οπότε και η αποστολή θα μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας.

Εκεί οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες. Στις 6 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 του μήνα απέναντι στον Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα