Στέφαν Σβαμπ: Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κάνει δικό του!

Στέφαν Σβαμπ: Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κάνει δικό του!

bet365

Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» για την απόκτηση του 29χρονου μέσου της Ραπίντ Βιέννης, Στέφαν Σβαμπ, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ βλέπει πολύ θετικά την περίπτωση απόκτησης του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ραπίντ Βιέννης και εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Ο 29χρονος μέσος έχει δώσει ένα τελεσίγραφο λίγων ημερών στη Ραπίντ, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Βιέννης δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του αρχηγού της.

Ο «Δικέφαλος» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του Σβαμπ, που μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, μετρώντας 9 γκολ και 10 ασίστ.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του Αυστριακού ποδοσφαιριστή, που δεν είναι κλεισμένος, αλλά βλέπει θετικά την προοπτική να έρθει και να αγωνιστεί στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα