ΠΑΟΚ: Στη λίστα Ρέμπε ο Σβαμπ της Ραπίντ Βιέννης (vid)

ΠΑΟΚ: Στη λίστα Ρέμπε ο Σβαμπ της Ραπίντ Βιέννης (vid)

ΠΑΟΚ: Στη λίστα Ρέμπε ο Σβαμπ της Ραπίντ Βιέννης (vid)

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε έχει στη λίστα του το όνομα του Στέφαν Σβαμπ που μένει ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης.

Παίκτες για την επόμενη σεζόν, τσεκάρουν στον ΠΑΟΚ, με τον Όλαφ Ρέμπε να έχει στη λίστα του τον Στέφαν Σβαμπ.

O κεντρικός μέσος που βρίσκεται στη Ραπίντ από το 2014, μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα και έχει αποφασίσει να αποχωρήσει μετά από 241 εμφανίσεις, 51 γκολ και 51 ασίστ από τον σύλλογο της Βιέννης.

Είναι αριστεροπόδαρος, με πάνω από 400 παρουσίες στο αυστριακό πρωτάθλημα, διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, η περίπτωση του χαρακτηρίζεται ελκυστική, λόγω εμπειρίας, παραστάσεων και από το γεγονός ότι δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες για την συγκεκριμένη γραμμή του άξονα, όπου παρατηρείται λειψανδρία ποδοσφαιριστών (ο Μαουρίσιο έμεινε ελεύθερος, Μίσιτς και Αουγκούστο είναι τραυματίες) προκειμένου να υπάρχουν επιπλέον επιλογές, μετά τους Καντουρί, Εσίτι και των νεαρών Τσιγγάρα και Μπαλογιάννη.

Φέτος είχε 30 συμμετοχές με τους Αυστριακούς, μετρώντας 8 γκολ και 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα