Ατρόμητος: Ξεκαθαρίζει για Κάναντι

Ατρόμητος: Ξεκαθαρίζει για Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ξεκαθαρίζει για Κάναντι

bet365

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε την Δευτέρα στο θέμα του προπονητή στον Ατρόμητο, με την υπόθεση του Νταμίρ Κάναντι να παραμένει στάσιμη και τους Περιστεριώτες να έχουν ξεχωρίσει και κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Ατρόμητο, όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως επιθυμία όλων στο Περιστέρι, είναι η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας και το χτίσιμο μιας ομάδας από τα χέρια του και πάλι. Όμως οι δυσκολίες παραμένουν και τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Ο Αυστριακός τεχνικός, συνεχίζει να δεσμεύεται με συμβόλαιο και να βρίσκεται σε επαφές με την Νυρεμβέργη ώστε να βρουν την χρυσή τομή ώστε και οι δύο πλευρές να... ελευθερωθούν! Η κατάσταση αυτή μαίνεται από τον Νοέμβριο του 2019, με τον Κάναντι και την γερμανική ομάδα να μην μπορούν να φτάσουν σε συμφωνία για το μεταξύ τους... διαζύγιο. Σε αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο η μάχη της Νυρεμβέργης για σωτηρία, αλλά και η αλλαγή του αθλητικού διευθυντή.

Πλέον στη θέση αυτή βρίσκεται ο Ντίτερ Χέκινγκ. Ο πρώην προπονητής του Αμβούργου είναι κι ο άνθρωπος που καλείται πλέον να βρει λύση με το θέμα του Κάναντι. Οι συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι τώρα έχουν αποδειχτεί άκαρπες, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητο να είναι ακόμα στο... περίμενε. Όμως, αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για πολύ ακόμα.

Ναι στο Περιστέρι θέλουν τον Αυστριακό, έχουν αποφασίσει να περιμένουν όσο μπορούν, αλλά ο χρόνος πιέζει. Η προετοιμασία αρχίζει στο τέλος της εβδομάδας και πρέπει να τρέξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Όλα αυτά λοιπόν... αναγκάζουν τους Περιστεριώτες να επισπεύσουν το θέμα προπονητή και ιδανικά θα ήθελαν η ομάδα να έχει τον νέο της τεχνικό αυτή την εβδομάδα.

Αν αυτός δεν είναι ο Κάναντι; Τότε οι πληροφορίες αναφέρουν πως δύο περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει, κι εφόσον αποφασιστεί πως δεν μπορεί το «αστέρι» να περιμένει άλλο τον Αυστριακό, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για να υπάρξει όσο το γρηγορότερο συμφωνία με κάποιον (πιθανότατα) εξ αυτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα