ΑΕΚ: Κοντά σε deal με Σέλτικ για Μπάρκα!

ΑΕΚ: Κοντά σε deal με Σέλτικ για Μπάρκα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Κοντά σε deal με Σέλτικ για Μπάρκα!

bet365

Στις τελικές επαφές βρίσκεται η Ένωση με τους «Κέλτες» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την πώληση του Έλληνα γκολκίπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Σκωτία, η Σέλτικ κατέθεσε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία με μπόνους που προβλέπονται μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα υπάρχει και 10% ποσοστό μεταπώλησης. Οι δύο ομάδες φέρονται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών για την πώληση του 26χρονου Έλληνα τερματοφύλακα στους «Κέλτες»!

Ο Μπάρκας έχει συμφωνήσει με τη Σέλτικ σε τετραετές συμβόλαιο και περιμένει να ολοκληρωθούν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων για να πετάξει άμεσα για τη Σκωτία και να υπογράψει.

Η ΑΕΚ είχε καταστήσει σαφές στη σκωτσέζικη ομάδα μετά την πρώτη πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ ότι θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της κοντά στα 7 εκατομμύρια για να γίνει αποδεκτή. Όπως και έγινε με την πώληση του Μπάρκα να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα