Τέλος ο Κομίνης από την Super League (pic)

Gazzetta team
Τέλος ο Κομίνης από την Super League (pic)

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών για την σεζόν 2020-21 με τον Γιώργο Κομίνη να λέει αντίο στην Super League. Εκτός Superleague 1 οι Φωτιάδης, Κατσικογιάννης, Τάσης και Σέζος.

Τέλος από τη Superleague 1 o πολυσυζητημένος διαιτητής του προπέρσινου, καθοριστικού για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα (0-0), Γιώργος Κομίνης! Στο νέο πίνακα διαιτησίας με τη σφραγίδα του απερχόμενου επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κομίνης και επιπλέον τέσσερις ρέφερις Φωτιάδης, Κατσικογιάννης, Τάσης και Σέζος, ενώ οκτώ διαιτητές προβιβάζονται από την Superleague 2 και είναι οι εξής: Ανδρέας Γκάμαρης, Κωνσταντίνος Περράκης, Κωνσταντίνος Τσετσίλας, Σπυρίδων Ζαμπάλας, Παναγιώτης Κουκούλας, Άγγελος Αγγελάκης, Ευάγγελος Γρατσάνης και Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαιτησία: Η ΚΕΔ αλλάζει αλλά τον πρώτο λόγο στους νέους πίνακες θα έχει ο Περέιρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα